Přeskočit na obsah

Vítejte ve světě klanu green warriors

Na bázi světa Clash of Clans, Clash Royale je sběratelská karetní hra, kde vyzýváte soupeře v reálném čase. Ničte jejich věže, braňte ty své! Jsi připraven vstoupit do arény?

Vítejte ve světě populární mobilní hry Clash Royale . Na bázi světa Clash of Clans, Clash Royale je sběratelská karetní hra, kde vyzýváte soupeře v reálném čase. Ničte jejich věže, braňte ty své! Jsi připraven vstoupit do arény? Pokud jsi žákem naší školy (pozvání do klanu platí i pro zaměstnance školy), neváhej a zapoj se do tvorby našeho klanu. Stačí napsat z tvého školního emailu na greenwarriors@zszelena42.cz a požádat o přidání do klanu. V emailu nezapomeň uvést své jméno a třídu!

Budeš si rozvíjet:

Logické uvažování 100%
Strategické myšlení 100%
Spolupráce v týmu 100%

ČLENOVÉ GREEN WARRIOS

BERNIE75

LEADER

PROZATÍM 🙂

  • HERNÍ DECK ZDE

 

Jakub.cz

CO-LEADER

….

JIŽ BRZY

CO-LEADER

…..

JIŽ BRZY

ELDER

JIŽ BRZY

ELDER

….

JIŽ BRZY

ELDER

…..

JIŽ BRZY

MEMBER

JIŽ BRZY

MEMBER

JIŽ BRZY

MEMBER

JIŽ BRZY

MEMBER

JIŽ BRZY

MEMBER

JIŽ BRZY

MEMBER

JIŽ BRZY

MEMBER

JIŽ BRZY

MEMBER

JIŽ BRZY

MEMBER

JIŽ BRZY

MEMBER

„Učíte se z vítězství a porážek“

Clash-Royale-PNG-Image-HD
Clash Royale

Než se přidáš do našeho klanu GREEN WARRIOS - SYSTÉM HRY

Hra se hraje pomocí vykládání karet na bitevní pole. Hráč si může vždy vybrat ze čtyř karet z celkových osmi, které si do hry přináší (8 karet se rovná balíček-deck). Každá karta je unikátní a na její vyložení je potřeba mít dostatek Elixiru. Ten se časem automaticky dobíjí na maximum 10 Elixiru. Účelem hry je zničit hlavní nepřátelskou věž soupeře pomocí vyložení karet, a také bránit věže své. Každý hráč má 3 věže – 2 vedlejší (takzvané Princess Towers) a 1 hlavní (takzvaná King Tower). Dohromady se nazývají Crown Towers. Vyhrává ten z hráčů, který buď zničí soupeřovu King tower, nebo více Princess Towers. Pokud je hra po třech minutách vyrovnána, je prodloužena o další 2 minuty (tzv. Sudden Death), kde se rozhoduje, kdo zničí jako první soupeřovu věž. Pokud se ani v té nerozhodne, je zápas ukončen tzv. Tiebreakem. Tam se rozhoduje, kdo nejvíce poškodil věž během Sudden Deathu pomocí automatickým ubíráním životů ve všech věžích. Komu se zničí věž během tiebreaku, ten prohrál. V případě turnajového zápasu (nebo také Friendly Battle) nebo 2v2 bitvy jsou místo jedné minuty nastavení minuty nastavení tři – celková doba je tedy 6 minut.

Hráči hrají s celkem 107 kartami rozdělených do pěti skupin podle vzácnosti (Common, Rare, Epic, Legendary a Champion) a podle typu karty na Troops, Buildings a Spells. Ve hře je možnost sbírat nové karty, zvyšovat zkušenostní body postavy a sbírat mince (goldy) a gemy.

Ze začátku máte 6 karet, později se dají odemykat další (z truhel, z obchodu, od dalších hráčů v klanu, ze speciálních výzev, a z Pass Royale).

Na bitevním poli hráči získávají trofeje za každou výhru, podle kterých jsou rozmístěni do arén, které slouží jako rozdělení podle počtu trofejí hráčů. Za prohru jsou trofeje odečítány. Čím větší je rozdíl mezi počtem trofejí dvou soupeřů, tím větší jsou rozdíly ve výhrách a prohrách trofejí. Momentálně je ve hře 15 arén. Další rozdělení je do tzv. Lig. Těch je zatím 10. Ligy se hrají od 5000 trofejí. Sezóny trvají 1 měsíc a po ukončení sezóny začíná nová sezóna.

Karty ve hře lze  získat z truhel, které se získávají z výher, nebo je může darovat jiný hráč z klanu, který slouží jako tým.

Jako bonus jsou ve hře animované emotes-„smajlíci“, které si hráči mohou posílat v průběhu bitvy či do clan chatu. Nemají žádný skutečný účel, jsou spíše pro zábavu. Každý hráč má na začátku 4 základní emotes, v průběhu hry však mohou získat další.

Clash Royale

Klan - HODNOSTI: MEMBER, ELDER, CO - LEADER, LEADER

Ve hře funguje systém tzv. klanů, který slouží jako tým. Do klanu se může připojit až 50 hráčů. Klany přinášejí spoustu možností. Hráči si v nich můžou vzájemně dávat karty, vyměňovat karty (na to jsou ale potřeba tzv. Trade Tokeny, které lze získat v Pass Royale nebo ve Special Challenge), hrát Friendly Battle, dávat si rady nebo si psát v Clan Chatu či jako klan soutěžit ve Clan Wars (viz níže).

Každý klan má Clan Score Trophies, které se poměrně složitým způsobem počítají ze skóre jednotlivých členů a Clan War Trophies, které určují úspěšnost klanu ve Clan Wars. podle nich se také určuje liga klanu. Klanové ligy jsou Bronze I, II, III, Silver I, II, III, Gold I, II, III a Legendary I, II, III. Liga klanu určuje velikost výher z Clan Wars.

V klanu též funguje systém hodností. Nejvyšší je Leader (obvykle je to zakladatel klanu), který může startovat Clan War, dávat hodnosti ostatním hráčům nebo je z klanu vyhazovat, měnit popis klanu a klanový erb. Po něm je Co-leader, který má stejné možnosti jako Leader, ale nevztahují se na Leadera a jiné Co-leadery. Třetí je Elder, jehož jediná vlastnost je, že může vyhazovat Membery a jiný Elder ho vyhodit nemůže. Nejnižší hodností je Member, kterým je každý člen klanu ihned poté, co se připojí, dokud ho nikdo nepovýší. Zatímco Leader je vždy jen jeden, ostatních hodností může být víc. Když Leader opustí klan, novým Leaderem se stane náhodně jeden z Co-leaderů.

1659961765513
Clash Royale - 9 tipů, jak se zlepšit v Clash Royale
  1. Rozvrhni si balík…
  2. Popřemýšlej…
  3. Sleduj a uč se…
  4. Analyzuj. …
  5. Vyčkávej. …
  6. Kouzli…
  7. Rozptyluj…
  8. Kooperuj…
  9. Rozmisťuj…
HRÁČŮ
0
VYHRANÝCH POHÁRKŮ
0
VYHRANÝCH HER
0 +
KLÁNÍ V RÁMCI KLANU GREEN WARRIOS
0 +

Bernie75

Leader

prozatím… 🙂

....

Co -

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

John Frank

Developer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

John Frank

Developer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

John Frank

Developer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit

John Frank

Developer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit